Drupal CMS implementacija, Zagreb, Zadar, Šibenik

Za izradu dinamičkih web stranica preporučam korištenje Drupal CMS-a. Drupal je jedan od tri najzastupljenija CMS-a na tržištu i odlikuju ga sigurnost, brzina i jednostavnost upravljanja sadržajem. Fleksibilan je i skalabilan, tako da se na njega uvijek mogu nadograđivati dodatne funkcionalnosti. Sve to čini ga idealnim odabirom za srednja i velika poduzeća, portale, blogove i slično.

Vlasnici i administratori web stranica koji koriste Drupal mogu samostalno i bez tehničkog znanja uređivati svoje stranice, stvarati novi sadržaj i mijenjati postojeći, na način da se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom prijave u sustav. Korisničko sučelje za rad je krajnje jednostavno i intuitivno, izgledom slično Microsoft-ovom Word-u. Od mene ćete dobiti usmenu obuku i pismenu uputu za jednostavno korištenje.


>>> Zašto i kada odabrati Drupal?


Tijek izrade

Tijek izrade ovisi o količini sadržaja koju je potrebno obraditi i komunikaciji između klijenta i developera, odnosno Vas i mene.

Obično se može podijeliti na sljedeće faze:

  • sastanak uživo kako bi dogovorili ciljeve
  • izrada grafičkog dizajna stranice
  • obrada tekstualnog i grafičkih materijala
  • izrada stranica i podstranica
  • registracija domene i postavljanje na server
  • testiranje i prijava na tražilice

Cijena

Cijena izrade web stranica ovisi o količini tekstualnog i grafičkog sadržaja koji je potrebno obraditi i o broju sati koje je potrebno uložiti u izradu, a okvirno se određuje nakon razgovora s Vama.

Ako trebate pomoć pri izradi i održavanju web stranica, ili oglašavanju na internetu, kontaktirajte me na broj mobitela za besplatno savjetovanje ili e-mailom na adresu info@delta-t.hr.

Pošaljite Upit